T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / ERBAA - Hacı Fatma Uslu Ortaokulu

Hacı Fatma Uslu Ortaokulu

Telefon
03567151442
Belgegeçer
03567151442
WEB
https://hfuortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Kelkit Mah. Kantar Sok. No2 60500 Erbaa/TOKAT
Vizyon
Eğitim ve Öğretimde genel kabul görmüş bireyler yetiştirmek
Misyon
Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren; milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi; ufku geniş; işbirliğine önem veren, yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır ´Biz´ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir."
Başarılar
Okullar Hayat Olsun projelri Kapsamında "Unutmadık Oynuyoruz" isimli projemiz Türkiye geneli 5700 projeden ilk 100´e girmiştir. Okulumuz Çevre Günü Etkinliklerinde Çevre ile ilgili dört farklı proje üreterek Erbaa’da yarışmaya katılan okullar arasında birinci olmuştur. Okulumuz bu başarı sayesinde Belediyemiz tarafından Dizüstü bilgisayar hediye edilerek ödüllendirilmiştir. Projeleri gerçekleştiren öğrencilerimize ise birer MP3 çalar hediye edilmiştir. 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi ödül süreci kapsamında okulumuz ekip dalında Erbaa ilçesinde ikinci, İl genelinde ise dördüncü olmuştur. Bu başarıdan dolayı "İl Kalite Kurulu Ekip Dalında Teşvik Ödülü" almaya hak kazanmıştır.
Öğretmen :15
Öğrenci :147
Derslik :16
Kütüphane Kitap Sayısı :982
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08.40 - 15.40
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuza ulaşım rahatlıkla sağlanabilir. Erbaa ilçe merkezine 3 km uzaklıkta bulunmaktadır. Özel arabası olanların şehir içinden 3-5 dakika içerisinde gelebileceği gibi 15 dakika aralıkla şehir içi dolmuş seferleri olup okulun önünden geçmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmakta olup; çevre köylerden gelen öğrencilerimizin öğrenci servisleri ile ulaşımı sağlanmaktadır. İverönü, Benli, Çatılı, Aydınsofu, Sokutaş, Canbolat, Ağcakeçi, Tosunlar Köylerinin öğrencileri gelmektedir.
Yerleşim Yeri
KELKİT MAHALLESİ KANTAR SOKAK NO: 2 ERBAA/TOKAT (İLÇE MERKEZİ)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLÇE MERKEZİNDE - İL MERKEZİNE 87 KM UZAKLIKTA
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır